Hvalpekuld 2021: LUKKET FOR RESERVATION

Vi stiler altid mod at avle racetypiske hunde, som er mentalt og fysisk sunde. Vi opfylder DKK og DRK`s anbefalinger.

 

Med dette kuld forventer vi hunde med energi, motor, pleaser og samarbejdsevner. Hunde med alsidigt potentiale for at arbejde på mange områder. Det kunne være jagt eller markprøver, men også mange andre ting, og samtidig fungere som gode familiehunde. Det vil samtidig sige, at jeg for disse hvalpe ikke ønsker, at de skal nøjes med små lufteture rundt i villakvateret, og en tur i skoven om søndagen... Du skal med en hvalp fra dette kuld, virkelig ønske dig, og have tiden til, en hund, som du vil arbejde med, også i årene frem. Give den mentale og fysiske udfordringer, og give den mulighed for at udvikle sig. Du behøver ikke være verdensmester i noget som helst, eller have tårnhøje ambitioner på din og hundens vegne, men der skal være et ønske om, og en mening/plan med, at få en hund med potentiale for det aktive hundeliv :). Der er potentiale for at dyrke en hver form for hundesport. Det vigtigste er at du vil glæde dig til at give hunden et godt hundeliv på flere områder, og hvor træning er en del af hverdagen. Der skal i dit og familiens liv være tid til og lyst til at træne hundens potentiale og instinkter....men det er en fantastisk hoppy, at gøre hunden til din bedste ven...man bliver bidt af det :)

Du kan skrives på reservationsliste. Når hvalpene er født, bliver du kontaktet. Skulle du inden da fortryde din reservation, så giv gerne besked hurtigst muligt

Sms beskeder ang hvalpe besvares ikke..send istedet en mail med alle relevante oplysninger

Når Carla er parret, kender vi, med få dages præcision, dagen for afhentning af hvalpen (maj 2021). Vi forventer at du er klar til at hente din hvalp, når den er 8 uger, hvis ikke vi har aftalt andet ved den endelige reservation. Ligeledes forventer vi at du har minimum 2 ugers ferie i forbindelse med afhentning, så hvalpen får en god start i de nye omgivelser.

Pris på hvalpen er 11.000 kr (1000 kr. refunderes ved 1 års alderen... se mere nedenunder)

Der medfølger :

DKK-stambog.

DKK-købskontrakt.

Sundhedsbog fra dyrlæge.

Vaccination.

Registrering i Danskhunderegister og Chip-mærkning.

3 x ormekur (ved 3-5-7 uger gammel).

6 mdr medlemsskab af DRK (Dansk retrieverklub) - hvis du ikke er medlem i forvejen.

Hvalpemappe med: fodervejledning, den gode start, tips og gode ideer, børn og hunde mm.

Hvalpepakke med bl.a. foder til de første dage, tyggeting og andet godt.

Vi ønsker at hele kuldet bliver HD/AD røntgenfotograferet og at resultatet registreres i DKK (når hunden er fyldt 1 år). Når resultatet er registreret i DKK refunderer vi 1000 kr af købesummen.

Hunden udvælges i flokken i samråd med mig, ud fra dine ønsker og mine observationer, omkring hvalpens 7-leveuge.